Més de 300 alumnes al casal d'estiu de Castell-Platja d'Aro

Més de 300 nens d'entre 3 i 14 anys assisteixen aquest juliol al casal d'estiu que es celebra a la platja de Riuet a Platja d'Aro i a l'escolla Vall d'Aro en el cas de Castell d'Aro
This text will be replaced
Platja, piscina, jocs d'aigua, bicicletades, jocs, gincanes o tallers de plàstica són exemples del gran ventall d'activitats que ofereix aquesta proposta d'estiu que ja està plenament consolidada al municipi que va començar el 22 de juny i que s'allargarà fins el 9 de setembre. De fet, un any més, s'han aconseguit omplir la majoria de places. 
 
A banda de les activitats d'oci i lleure habituals, enguany els més petits han tingut el fil conductor dels contes. La biblioteca municipal els ha deixat diversos llibres per gaudir durant el casal i s'està gestionant la presència d'un contacontes en algunes sessions. Els més grans, treballen els mitjans de comunicació, i durant els mesos de juliol i agost s'iniciaran al món de la televisió i la ràdio i visitaran els estudis dels mitjans locals. 
 
El municipi de Castell-Platja d'Aro ofereix dues propostes d'estiu més, són el casal esportiu i el casal d'emprenedoria iniciat l'any passat.