Desenes de persones recullen fons contra el càncer al Sallés Hotels & Spa Cala del Pi

Amb música, bon ambient i ganes de fer pinya per una bona causa, desenes de persones van assistir aquest dijous la Nit Solidària del Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro. Al final de la vetllada es va recaptar 20.500 euros, una xifra a la qual encara s'hi han de sumar les aportacions de la fila 0. 
This text will be replaced
És el quart any que es celebra aquest esdeveniment solidari i el tercer que es recullen fons per Catalunya Contra el Càncer. Enguay les aportacions es destinaran íntegrament a investigar el sarcoma d'Ewing, un dels tumors més freqüents entre els infants. 
 
Per participar a la nit solidària s'havia de fer una aportació inicial de 70 euros, que permetien gaudir d'una degustació gastronòmica del Restaurant Rosa dels Vents, una desfilada de vestits de núvia del dissenyador Jordi Dalmau i un concert de la cantant Lucrecia i la soprano Montserrat Cristau. a més a més, al llarg de tota la vetllada, es va organitzar diversos sortejos gentilesa de les empreses patrocinadores de l'esdeveniment per seguir recaptant fons. Diverses personalitats del món de la comunicació, l'espectacle o l'esport van assistir a l'esdeveniment. 
 
La nit solidària supera la recaptació a cada edició, va començar el 2013 amb 5.000 euros, va continuar amb 12.500 i l'any passat va arribar fins als 20.500, una xifra que ja s'ha igualat enguany i que es pot seguir engreixant durant els propers dies amb més donacions. Tota la informació es pot trobar al web de l'Hotel Cala del Pi.