Platja d'Aro es posiciona com a municipi punter gràcies a la fibra òptica

Platja d'Aro vol que l'arribada de la fibra òptica li serveixi per convertir-se en un municipi punter. De fet ja fa dos anys des que la Generalitat va iniciar-ne el desplegament i ja són diversos els imputs positius recollits. Així per exemple, s'han pogut connectar amb banda ampla els 5 centres públics del municipi, els operadors de telefonia mòbil han començat a millorar prestacions de 3G i 4G i ha nascut un petit mercat d'empreses de telecomunicacions especialitzat en donar servei als professionals del sector turístic de càmpings o hotels.
This text will be replaced
Un pas important per dinamitzar econòmicament la població. 
 
L'aplicació de la fibra òptica a nivell residencial a Platja d'Aro és encara un tema pendent, però sembla que de cara al 2017 sorgiran operadors que començaran a subministrar-ne a les llars. Des de la secretaria de Telecomunicacions han invertit 400.000 euros en fer el desplagament a Platja d'Aro tal com han fet en altres poblacions, i reconeixen que el procés ha estat més lent del que voldrien; doncs malgrat tenir la capacitat per invertir-hi, la crisi econòmica i l'ofec de l'estat diuen han fet d'aturadors. 
 
Malgrat tot, LA Generalitat aposta per invertir en fibra òptica com a element essencial per construir un país competitiu
 
Des de la Secretaria de Telecomunicacions s'ha elogiat la gestió que ha fet Platja d'Aro de l'arribada de la fibra, ja que ha sabut aprofitar l'eina aportada per la Generalitat per fer créixer el municipi.