Les Nits de Jazz a Platja d'Aro han començat amb la Sant Andreu Jazz Band

La coneguda Sant Andreu Jazz Band va estrenar aquest divendres una nova edició de les Nits de Jazz a Platja d'Aro.
 
This text will be replaced
 
Com cada any la zona de la platja de Cavall Bernat va ser el lloc de trobada d'una gran quantitat de gent amb ganes de passar una bona estona gaudint d'una nit a la fresca amb bona música.
 
La Sant Andreu Jazz Band, conduïda pel reconegut músic Joan Chamorro, està formada per més de 25 joves músics que dalt l'escenari es converteixen en una big band capaç de fer el millor jazz. Aquesta banda celebra enguany el seu desè aniversari, una fita molt important per aquesta formació que amb els anys ha aconseguit assolir un altíssim nivell pedagògic i interpretatiu com han demostrat sobre l'escenari Andrea Motis, Eva Fernández o Megalí Datzira. 
 
En motiu d'aquest desè aniversari la Sant Andreu Jazz Band va portar a Platja d'Aro un concert especial commemoratiu que els platjarencs i els visitants van poder gaudir amb peces molt ben fetes.
 
Des de l'organització de les Nits de Jazz de Platja d'Aro enceten aquesta edició amb moltes ganes i presentant un cartell d'allò més eclèctic en el que hi participaran artistes i grups tan coneguts com Monica Green, The Mellow Jazz Quarteto o el trio d' Ignasi Terraza.