Qui no reculli les caques del seu gos al carrer podria rebre una multa de fins a 300€ a Castell-Platja d'Aro

Aquest acte s'anirà repetint durant tot l'any a Castell-Platja d'Aro i S'Agaró.
 
This text will be replaced
 
Conscienciar a les persones que tenen un animal de companyia és una de les tasques en les que està treballant l'Ajuntament i la Policia Local de Platja d'Aro.
 
Les caques de gos són un problema en la majoria de poblacions i per això des dels Ajuntaments organitzen durant l'any diferents campanyes per conscienciar a la ciutadania que té un gos que les defecacions d'aquest animal no poden quedar-se al terra, és tan fàcil com portar una bossa de plàstic per poder-les recollir. 
 
A Castell-Platja d'Aro els agents de la Policia Local patrullen pel municipi amb l'objectiu, primer de conscienciar els amos de gossos però també per fer complir la normativa a aquells que se la saltin amb multes que van dels 90 als 300€.
 
Aquestes campanyes que es fan durant tot l'any es reforcen durant la temporada d'estiu que és quan el municipi creix en nombre d'habitants i quan, segons els agents de Policia Local, hi ha més incivisme en aquest aspecte. A l'hivern però la Policia Local també va a les escoles per conscienciar als més petits sobre les responsabilitats de tenir un animal de companyia.
 
Els agents de policia faran patrulla per conscienciar als amos de gossos sobretot en aquelles zones on hi ha parcs infantils, a les platges, els carrers centrals o el passeig.