Torna la cantada d'havaneres i cançó de taverna de Platja d'Aro en la seva 34a edició

Els cants mariners i de taverna s'apoderaran aquest dissabte de la Platja del Cavall Bernat de Platja d'Aro. Torna la cantada d'havaneres i cançons de taverna platjarenca en la seva 34à edició. Com ja és tradició, seran 3 els grups que intervinguin en aquest multitudinari esdeveniment que es celebra cada segon dissabte juliol amb els temes més populars del repertori de l'havanera, tant els clàssics com versions actualitzades o cançons que festegen amb altres gèneres com la rumba, el bolero o la sardana. 
This text will be replaced
El trio musical que brillara enguany dalt de l'escenari seran Les Anxovetes amb la seva mirada fresca i femenina, les clàssiques veus dels Bergantí i els sempre innovadors i eclèctics Els Cremats. Els tres grups intervindran dues vegades, una per cada part de la cantada. 
 
Com marca la tradició, el concert finalitzarà amb els mocadors enlaire per emular una Bella Lola que saluda des de la platja i per recordar els valents que van embarcar-se a Cubà a bord del català al so d'El meu Avi. 
 
Per arrodonir la vetllada una vetllada plenament marinera, a la pausa entre la primera i la segona part hi haurà cremat a un preu mòdic per tothom. 
 
S'espera que més de 2.500 persones segueixin la cantada d'havaneres i cançons de taverna platjarenca des de la platja, ja sigui des de les 1.500 cadires que facilita l'ajuntament o des de la sorra. 
Com ja s'ha fet els darrers dos anys, la vetllada es podrà seguir en directe per Televisió Costa Brava a partir de dos quarts d'onze de la nit i pel canal 159 de Movistar+.