El nou CAP de Platja d'Aro obrirà a la tardor

Aquest mes de juliol s'acaben les obres del nou Centre d'Atenció Primària de Castell-Platja d'Aro. El calendari dels treballs de construcció s'han complert però el nou centre sanitari no s'obrirà fins a la tardor.
Per evitar patir un trasllat més traumàtic de l'habitual en unes setmanes en què la població es multiplica i per tant els serveis del CAP també augmenten s'ha apostat per aplaçar l'obertura del nou centre fins passat l'estiu.
 
This text will be replaced
 
Mentrestant l'ajuntament aprofitarà per reordenar la vorera de davant del CAP per tal d'encabir-hi més places d'aparcament. Des de l'Ajuntament destaquen que aquest nou centre d'artenció primària representa una millora en la funcionalitat però també en les prestacions sanitàries ja que es dediquen uns espais a unes especialitats mèdiques inexistents a l'actual CAP.
 
L’obra del nou CAP és a càrrec del Servei Català de Salut de la Generalitat de Catalunya, en un parcel·la de 2.505 m2 de titularitat municipal situada a l'Avinguda de Castell d'Aro, cedida exclusivament per a la seva edificació. El nou edifici substituirà les actuals instal·lacions, situades des dels anys 80 a uns centenars de metres, als baixos d’un edifici del complex Eurocenter. El conjunt de l’edifici tindrà uns 1.400 m2, i per tant, es reserva un part del solar per a possibles ampliacions futures.