Exposició de Dimitri Kosiré a Castell d'Aro

L'artista d'origen rus Dimitri Kosiré exposa al llarg de tot aquest mes de juliol una retrospectiva dels seus últims dotze anys de treball al Castell de Benedormiens, a Castell d'Aro. La mostra, sota el nom de "Terres i altres Rachmaninovas", és una selecció d'una seixantena d'obres de pintura, escultura i ceràmica. 
This text will be replaced
 
Kosiré és un artista polifacètic que treballa en sèries temàtiques. En cada una d'aquestes sèries, a partir de les seves eines conceptuals i formals, l'autor acaba desenvolupant una tècnica particular en funció del tema representat. Totes les temàtiques, a més, giren al voltant d'un fil argumental central: els origens. 
 
Amb un llenguatge propi, que s'aprofita de les avantguardes del segle XX per portar-les a l'actualitat amb visió de futur a la vegada , Kosiré, seguidor de l'obra de Tàpies o Claret, se sent un enamorat de l'art contemporani català i tot i que havia tingut un taller a Barcelona, és la primera vegada que exposa a Catalunya. 
 
La mostra "Terres i altres Rachmaninovas" es podrà visitar de forma gratuïta al Castell de Benedormiens de dimarts a divendres al vespre i tot el dia els caps de setmana fins el 31 de juliol.