La guitarra de Luigi Puddu a S'Agaró

El so de la guitarra de Luigi Puddu va encantar al públic del Festival Internacional de Música de S'Agaró. El guitarrista italià va interpretar peces de músics tan coneguts com Isaac Albéniz, Fernando Sor, Villa-Lobos, Barrios o Dyens.
En un espai incomparable com és l'església de S'Agaró aquest músic ha demostrat la seva destresa amb les 6 cordes.
This text will be replaced
 
Va néixer a Cagliari i es va diplomar al conservatori d'Alessandria. Amb només 19 anys ja va aconseguir un segon premi al Concurs Internacional de Guitarra 'Francisco Tarrega'. La seva música ha viatjat a sudamèrica a diversos festivals internacionals de guitarra on ha compaginat les actuacions amb el perfeccionament de la música a diversos seminaris i posteriorment com a docent de masterclass de guitarra. Ha passat també d'actuar en prestigiosos festivals a ser-ne un dels membres del jurat.
 
L'Associació Cultural Pau Casals que organitza des de fa 19 anys el Festival de Música de S'Agaró ha pogut portar al guitarrista italià Luigi Puddu a la Costa Brava on les assitents van gaudit d'un estelar concert de guitarra clàssica.
 
El proper concert s'ha programat pel 23 de juliol i serà un espectacle musical on un duet de flauta i piano interpretaran èxits del cinema. El Festival Internacional de Música de S'Agaró va arrencar el passat 15 d emaig i es tancarà el 17 de setembre. En total s'han programat 10 concerts repartits en el període estival.