La selecció espanyola de bàsquet sots 20 prepara l'Europeu a Platja d'Aro

La selecció espanyola de bàsquet sots 20 es troba immersa en la preparació de l'Europeu d'Hèlsinki que se celebrarà a la capital finlandesa entre el 16 i el 24 de juliol. Per fer-ho, ha triat el Palau d'Esports i Congressos de Platja dAro.
This text will be replaced
 
Des del dilluns 27 de juny fins el diumenge 3 de juliol, Platja d'Aro acollirà les quinze promeses del bàsquet estatal triades per representar Espanya a l'Europeu d'Hèlsinki, en el que intentaran aconseguir una medalla després de que aquesta generació acumuli de forma consecutiva un or, tres plates i tres bronzes. Sota les ordres de l'ex-jugador i ex-seleccionador absolut Juan Antonio Orenga, els joves jugadors completaran un estatge d'entrenament al llarg de la setmana i durant el cap de setmana disputaran el Torneig Internacional Platja d'Aro Eurohopes.
 
Aquest torneig, un quadrangular amistós amb altres combinats nacionals, els enfrontarà a Bèlgica el divendres 1 de juliol, República Txeca el dissabte 2 de juliol i Hongria el diumenge 3 de juliol i servirà de preparació per l'Europeu, en el que Espanya comparteix la fase de grups amb França, Israel i l'amfitriona Finlàndia. 
 
D'entre els jugadors seleccionats, Espanya sots 20 compta amb dos integrants de les comarques gironines: el base Guillem Jou, actualment al CB Martorell, i el pivot Yankuba Sima, que juga a l'universitat estatunidenca de Sant John's. 
 
No és la primera vegada que la Federació Espanyola de Bàsquet escull Platja d'Aro per concentrar-hi un dels seus equips, i és que aquest mateix juny la població platjarenca va acollir la selecció femenina sots 17.