150 varietats de formatge es troben a la Fira Internacional de Platja d'Aro

 
De llet de cabra, de vaca, d'ovella o de búfala. Curats, semicurats o tous. Nacionals, francesos, italians o holandesos. Les maneres de classificar els formatges són gairebé tantes com les mateixes varietats que es poden trobar. Una mostra molt significativa del que és el formatge arreu del món es va poder veure aquest cap de setmana a la Fira Internacional del Formatge de Platja d'Aro
This text will be replaced
 
L'esdeveniment pretenia reunir alguns dels productors formatgers de més qualitat de tot el continent per no només vendre el producte, sinó donar a conèixer en profunditat el món i la cultura del formatge a tots els públics a través d'una vintena de parades que van presentar més de 150 varietats de formatge diferents. 
 
Per tal de que la fira fos atractiva per a tothom, l'organització va programar diverses activitats pensades per a gent de totes les edats, com tallers de pintura o de munyir cabres pels més petits o maridatges de formatges amb cerveses artesanes, passant per espectacles diaris de màgia. 
 
L'artesania, que era  característica pròpia dels formatges presents a la Fira Internacional de Platja d'Aro, també va ser el fil argumental que va unir la resta de firaires presents a l'esdeveniment, amb parades que anaven des de diversos tipus de menjars i beures fins a teixits o joies artesanals.