Ofertes especials i desfilades de moda al Moonlight Shopping de Platja d'Aro

Els amants de la moda i les compres han tingut una cita aquest cap de setmana a Platja d'Aro amb la celebració de la tercera edició del Moonlight Shopping.
 
This text will be replaced
 
Durant tot el dia i fins entrada la matinada les botigues de Platja d'Aro han estat obertes oferint als clients promocions, ofertes i preus especials. Aquesta és la gran festa del comerç de Platja d'Aro d'estiu i per això, com des que es va iniciar, a banda de les compres a les botigues, pels carrers centrals del municipi hi ha hagut desfilades de moda i animació, música amb Dj Elektrik i degustacions gastronòmiques.
 
Les desfilades de moda, a càrrec de l'agència de models Piu Bella de Girona, han estat una de les activitats estrella en què els i les models han lloït sobre la passarel·la la roba i els complements d'estiu que ofereixen les botigues de Platja d'Aro.
 
Amb l'objectiu d'incentivar el comerç, l'Associació de Comerciants de Platja d'Aro va iniciar fa tres anys aquest esdeveniment en què les botigues participants ofereixen uns descomptes molt atractius i mitjançant les desfilades de moda aprofiten per donar vida a les peces de roba que vendran a les seves botigues de cares a l'estiu.
 
Botigues obertes fins la matinada, passarel·les de moda, música en viu i degustacions gastronòmiques han estat un bon maridatge pels visitants de Platja d'Aro que, a banda de gaudir de totes aquestes activitats, han aprofitat per comprar alguns productes.