Platja d'Aro ha celebrat la 3a edició del Xalaro amb èxit

Amb espectacles tan divertits com aquest els nens i nenes acompanyats de les seves famílies han pogut gaudir d'un cap de setmana ple d'activitats pensades només per a ells amb la 3a mostra d'espectacles i turisme familiar Xalaro celebrat a Castell-Platja d'Aro.
 
This text will be replaced
 
Aprofitant el certificat de Destinació de Turisme Familiar que va rebre l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró el 2014 va néixer el Xalaro, una mostra que per tercer any consecutiu durant tot el cap de setmana ha ofert diverses activitats culturals com són el circ, la música, el teatre o la màgia però també activitats com tallers i jocs. El cartell ha tingut noms tan populars com LAX'N'Busto per a nens, Dàmaris Gelabert, la Companyia Campi Qui Pugui.
 
Una gran oferta d'activitats pensades per a tota la família que des de fa tres anys s'ha convertit en un destí gairebé obligat per a les famílies.
 
D'entre la vintena d'activitats, espectacles i concerts que s'han fet durant el cap de setmana el taller de perruqueria de la companyia Sienta La Cabeza, els Mannaken's Piss de Campi Qui Pugui o els jocs de fusta són alguns dels destacats de dissabte. La gran estrella de diumenge a la tarda ha estat el concert Dàmaris Gelabert o el concert de Lax'N'Xics.
 
La mostra d'espectacles i turisme familiar XALARO entra dins els Festivals Musicals 'Estereofònics' que s'allargaran tot l'estiu amb un ventall molt ampli de propostes per a tots els públics.