Platja d'Aro llogarà un local per ubicar-hi l'àrea de comunicació municipal

Platja d'Aro impulsa el lloguer per 20 anys per instal·lar-hi l'àrea de comunicació municipal. Aquesta és una decisió fruit de la manca d'espai de l'edifici consistorial, que tot i la reforma segueix quedant petit. La oficina de comunicació, que fins ara es trobava annexa a l'àrea de turisme, es desplaçarà a un local que es troba a 10 metres de l'ajuntament per millorar l'estructura interna de l'equipament. L'espai ha estat escollit per concurs públic i costarà 525 euros + IVA mensuals. 
This text will be replaced
La  contractació es va aprovar aquest dimecres per ple amb els vots favorables de l'equip de govern i del Partit Popular. La resta de la oposició però, va censurar aquesta decisió assegurant que en comptes de posar pedaços i seguir invertint en un edifici obsolet cal traslladar l'ajuntament. 
 
Des de l'equip de govern van assegurar que es tracta d'un lloguer que no suposarà cap esforç pel consistori i que si no es compra cap local és a l'espera de definir el pla d'equipaments municipal.
 
També en la línia d'estalvi al plenari d'aquest mes de juny es va aprovar un refinançament de 2.200.000  euros amb el Banc Santander per estalviar 100.000 euros en el periode de crèdit, una operació recolzada per tots els grups.