Més de 300 'American Cars' han lluït a Platja d'Aro aquest cap de setmana

Gairebé 300 cotxes americans han passat aquest cap de setmana per Platja d'Aro. 
 
This text will be replaced
 
Com si haguessin sortit ben bé de la gran pantalla i estiguessin conduïts per estrelles de Hollywood, cotxes nord-americans de les marques més mítiques han fet parada per quinzè any consecutiu a l'aparcament de la Masia Bas de Platja d'Aro durant tot el cap de setmana.
 
Provinents d'arreu de l'Estat Espanyol i alguns de França i Suïssa, vehicles tan mítics com els Chevrolet, els Ford o els Cadillac s'han pogut veure de ben aprop en la concentració a l'estil americà que s'ha fet en aquesta població del Baix Empordà.
 
Després de 15 anys a Platja d'Aro l'American Car Club de Catalunya aconsegueix en cada edició atraure públic de totes les edats que venen a l'aparcament de la Masia Bas per fer-se alguna foto amb aquestes relíquies de quatre rodes i poder-los veure de ben a prop. Una afició molt arrelada a Catalunya que cada dia creix més i que, segons els seus aficionats no és gaire cara ja que per 4.000€ es pot aconseguir un cotxe americà. La feina ve després quan a l'hora de canviar-li peces, costa molt trobar-les.
 
L'American Car Club de Catalunya és una associació que agrupa propietaris i aficionats dels cotxes nord-americans que sense importar-los la marca, el model, l'any de fabricació o l'estil de carrosseria disfruten conduint i ensenyant els seus cotxes.