Orientació i aventura a l'Indiketes Adventure Race

Tenir per davant 27 hores de cursa només sabent que s'hauran de tocar disciplines tan diverses com el caiac, la BTT, el trekking de muntanya o la natació i sense conèixer amb antelació quin serà el trajecte que es correrà és el que esperava als vuit equips de la categoria reina de l'Indiketes Adventure Race
This text will be replaced
 
La prova, disputada al llarg de tot el cap de setmana principalment a la zona de la Vall d'Aro, va ser una cursa multidisciplinar, un raid d'aventura d'orientació en el que s'hi havia de competir amb equips de dos components amb relleus. 
 
El recorregut era secret fins al moment de començar la cursa, quan els participants van recollir els mapes que els guiarien. Fins llavors només coneixien que haurien d'anar de Platja d'Aro a Sant Feliu amb caiac. La resta, tota una incògnita.
 
L'Indiketes Adventure Race es va dividir en tres categories. La primera, la d'elit amb una distància d'entre 120 i 150 km, que significava al mateix temps el Campionat de Catalunya de Curses d'Orientació i que tenia com a principal requisit que els equips fossin mixtes. 
 
A aquest nivell el van acompanyar el d'Aventura, que es completava amb unes 8 hores, i el familiar, amb un trajecte pensat per ser fet en unes 5 hores.