El Golf d'Aro acull la cloenda de 'Golf a les escoles'

El Golf d'Aro de Platja d'Aro va reunir als 13 centres educatius catalans que han participat en el programa 'Golf a les escoles' que des de fa tres temporades impulsa la Federació Catalana de Golf. 
This text will be replaced
 
Durant el curs els alumnes d'aquestes escoles han rebut nocions bàsiques d'aquest esport i ara que s'acosta l'estiu s'ha volgut posar el punt i final a aquest programa de formació amb una jornada lúdico festiva on també hi estaven convidades les famílies dels nens i nenes. 
 
En total unes 250 persones entre jugadors, familiars i personal tècnic que van gaudir del torneig final de temporada en el golf platjarenc. La competició es va dividir en dos jugadors competint en tres forats del recorregut mentre que els altres dos membres de l’escola, competien en sis forats del putting green. 
 
Després de sumar el resultat de les dues competicions paral·leles, el campió del torneig ha estat l'escola Farigola que es van emportar un trofeu individual, un 'bonus' per realitzar un curs de perfeccionament i una entrada per al parc Aqualeón.
 
Amb aquest programa de formació de 'Golf a les escoles' des de la federació pretenen formar als nens i nenes en aquest esport des de ben petits i fomentar, així, que practiquin golf fora de l'horari escolar. Una manera també de demostrar que la pràctica del golf està a l'abast de tothom i que avui no esdevé un esport elistista.
 
8.000 nens i nenes ja han passat pel programa 'Golf a les escoles' que fa tres anys que va engegar la Federació Catalana de Golf.