La selecció espanyola de bàsquet femenina sots 17 es prepara a Platja d'Aro

El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro acull del 31 de maig al 8 de juny un estatge de la selecció espanyola femenina de bàsquet sots 17, com a preparació de l’equip per al Campionat Mundial 2016 que se celebra aquest estiu a Saragossa (del 22 de juny al 2 de juliol).

 Un cop finalitzi l’estada al municipi, on desenvolupen dobles sessions d’entrenament diàries, el combinat es trasllada a Itàlia per fer-hi un torneig triangular conjuntament amb els conjunts nacionals del país i de Portugal; fórmula que repetirà a Saragossa amb Argentina, Canadà i Itàlia, abans d’iniciar a la mateixa ciutat la competició oficial.

Un cop més, la Federació Espanyola de Bàsquet ha escollit la vila com a punt de concentració d’un dels seus equips, fruit de la col·laboració que manté amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Justament, a partir del 24 de juny, hi farà estada, per tercer any consecutiu, la selecció espanyola masculina sots 20 com a preparació del Campionat d’Europa 2016. En el tram final de l’estada se celebrarà també alPalau d’Esports i Congressos el Torneig Internacional U20 Eurohopes, un quadrangular amb els equips nacionals sots 20 d’Espanya, Bèlgica, Hongria i República Txeca.