Moltes cares conegudes al XVII Torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf

Els xefs dels principals restaurants de la Costa Brava Centre, reunits sota el col·lectiu La Cuina de l'Empordanet, s'han trobat al Club Golf d'Aro-Mas Nou  en la 17a edició del Torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf amb destacats noms dels àmbits de l'esport, la cuina i el periodisme catalans. 
This text will be replaced
 
Aquest consolidat torneig és un dels més prestigiosos del circuit de proves amateurs catalanes i destaca per la capacitat d'atreure personalitats relacionades amb el món de l'esport. Enguany, entre els 'greens' del Mas Nou, s'hi han pogut veure cares conegudes com la medallista olímpica en natació sincronitzada Thais Henríquez, l'exjugador de bàsquet Ferran Martínez, el directiu del Barça Jordi Cardoner, l'entrenadora Jessica Expósito, l'humorista Jordi Ríos o la cantant Lucrecia. 
 
Al cap i a la fi, la principal finalitat del Cuina i Golf és la de la promoció turística de la Costa Brava, amb les seves instal·lacions hoteleres, esportives i gastronòmiques i el seu patrimoni; així com vendre-la com una destinació turística de primer ordre per totes les èpoques de l'any, més enllà de la temporada d'estiu. 
 
A part del propi torneig que ha començat el dilluns de bon matí, el programa del Cuina i Golf s'ha vist completat amb múltiples activitats, com un sopar de benvinguda el diumenge a la nit, una visita cultural a la vil·la romana de Pla de Palol, un torneig de Pitch&Putt o un clínic per a no iniciats. La diada ha finalitzat a l'Hotel Restaurant Costa Brava de Platja d'Aro amb un dinar de germanor i la posterior entrega de premis.