Final del Circuit Català de Bàdminton a Platja d'Aro

Festa fi de temporada de la Federació Catalana de Bàdminton, com sempre a Platja d'Aro. Enguany la darrera de les 16 proves del circuit català d'aquest esport és ben especial perquè el Club Bàdminton Platja d'Aro celebra els 25 anys consolidat com un dels clubs importants de la comarca.

This text will be replaced
Un centenar de persones van participar en aquesta competició que es va disputar dissabte a diumenge amb totes les categories del bàdminton català present. Tres dels clubs que van disputar els partits eren gironins. A més del platjarenc també van venir a la cita el Salt i el Blanes.

La cita d'enguany és epecial pel club amfitrió ja que arriba als 25 anys.

El bàdminton és un esport en creixement. La Federació s'esforça per promocionar aquest esport que va augmentant en nombre de llicències. Cada club pot demanar a la Federació Catalana de Bàdminton ser seu d'una de les proves del circuit i així els jugadors competeixen a casa. Platja d'Aro tradicionalment sempre tanca el curs. Amb això el municipi acull esportistes i els seus familiars en un cap de setmana que el pavelló platjarenc s'omple d'activitat.