La campanya Xics Gastronòmic acaba amb un showcooking de 'Lukas' de MasterChef Júnior

Una pizza amb carbassó i xampinyons i un pastisset de nata amb maduixes de l'hort van ser alguns dels productes que van cuinar els nens i nenes de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró conduits pel jove xef Lukas del programa MasterChef Júnior aquest dissabte a la tarda.
 
This text will be replaced
 
Coincidint amb la cloenda del Xics Gastronòmic, la primera edició de la campanya gastronòmica infantil que ha celebrat Platja d'Aro, els més petits de la casa van posar-se el davantal i el barret de cuiner i van anar seguint les instruccions dels cuiners de l'Aula Gastronòmica de l'Empordà i Cuina de l'Empordanet que, juntament amb en 'Lukas' de MasterChef, els van anar guiant per cuinar el seu menú.
 
Aquesta ha estat una activitat més de la gran quanitat de tallers i propostes relacionades amb la gastronomia infantil que s'han fet durant les dues setmanes que ha durat el Xics Gastronòmic.
 
La iniciativa ha anat dedicada sobretot als més petits ja que pretén lligar la gastronomia infantil amb la nutrició saludable, però durant la quinzena també s'han fet tallers i conferències perquè els pares en prenguin consciència. A més, una trentena de restaurants del municipi han ofert uns menús infantils diferents dels que s'ofereixen normalment.
 
Després d'una primera edició força exitosa, el municipi de Castell-Platja d'Aro ja comença a fer balanç i a plantejar una segona edició del Xics Gastronòmic.