Més de 70 participants en el 8è Concurs Exposició de Patchwork

Moltes hores de feina, concentració i creativitat han donat el seu fruit en el 8è Concurs Exposició de Patchwork de Castell-Platja d'Aro celebrat aquest dissabte, un certamen que neix de la cooperació entre l'Ajuntament local i l'Escola Taller El Talleret. La prova ha arribat a l'edició d'enguany completament consolidada, tant pel que fa a l'alta participació com pel bon nivell de les peces presentades. 
This text will be replaced
 
El patchwork és una tècnica de confecció que està molt de moda actualment i que consisteix en la unió de varis retalls de teixts diversos en una sola peça. En el cas d'aquest concurs les creacions finals eren quilts. S'han presentat 57 quilts composats per 74 artistes, ja que algunes de les creacions eren grupals.
 
El concurs ha tingut un jurat format per representants d'entitats com l'Associació Espanyola de Patchwork o la revista Patchwork Secret que ha premiat diferents quilts en funció de les diferents tècniques emprades. El millor de tots ha estat l'obra "Les quatre Estacions" de Maria Vila, que també ha estat reconeguda per la millor aplicació. Al llarg del dissabte, més enllà de la inauguració de l'exposició de les peces que concursaven i la respectiva entrega de premis, també s'han fet tallers a l'entorn del Castell de Bendormiens per donar a conèixer el món del patchwork.
 
En total s'han premiat quilts de nou categories diferents, que podien anar des del millor encoixant a mà al millor quilt col·lectiu, passant pel premi infantil o el de votació popular.