Orientació, estratègia i aventura al III Indiketes Raid Adventure

Esport, aventura, orientació i estratègia amb la incògnita de saber el que t'espera fins el darrer instant. Sobre aquestes premisses es basa l'Indiketes Adventure Raid que es porta a terme entre Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Platja d'Aro i que enguany celebra la tercera edició.
This text will be replaced
Es tracta d'una prova no motoritzada per equips i a contrarrellotge que es disputarà els dies 11 i 12 de juny combinant disciplines tan diverses com el caiac, la tirolina, el golf, la bicileta, la via ferrada la natació o el costering. El raid es dividirà en tres modalitats. La més desafiant serà l'elit amb equips de dues persones que constarà de dues etapes, recorrerà més de 100 quilòmetres i s'allargarà durant vint-i-set hores.
 
La dificultat mitjana serà per la cateogria d'aventura, on equips formats d'entre 2 i 4 corredors hauran de recorrer una etapa d'entre 40 i 60 quilòmetres durant 8 hores. Finalment, l'open familiar, plantejarà un recorregut de 5 hores d'entre 20 i 40 quilòmetres amb equips d'entre 2 i 4 integrants. 
 
Les modalitats d'aventura i familiar ja han exhaurit totes les places mentre que a la categoria d'elit, amb un límit de 15 equips participants, encara hi ha obertes les inscripcions. 
 
En aquesta tercera edició, l'Indiketes Adventure Raid formarà part el Campionat de Catalunya de Raids d'Aventura. 
 
L'objectiu de l'organtizació es oferir una prova de qualitat i amb participació limitada per tal de treure el màxim suc de les possibilitats que ofereixen els massisos de les Gavarres i l'Ardenya i la Costa Brava. 
 
L'Indiketes Adventure Raid l'impulsa la Federació Catalana de Curses d'Orientació i l'Associació Esportiva Matxacuca, que aquest any celebra el seu desè aniversari.