Els lladres que van assassinar Comas van cometre altres assalts a la Costa Brava Centre

Foto: Imatges d'arxiu

La banda de lladres que va assaltar la casa de Jordi Comas va cometre més robatoris a la zona. Segons publica Tura Soler al Punt aquest pressumpte grup criminal hauria assaltat 7 xalets més a la Costa Brava Centre.

Segons la investigació policial explicada pel rotatiu gironí el novembre del 2010 la banda hauria assaltat la casa d'un empresari de Santa Cristina a Castell d'Aro en el moment que l'home i la seva dona arribaven al domicili. Van ser abordats i amenaçats abans d'endur-se un botí de 5.000 euros i joies. Dies més tard la banda hauria assaltat un jubilat alemany a Mas Ros.

Aquests són dos dels set assalts violents que els Mossos imputen a la banda que també van actuar a Sant Andreu de Llavaneres, Sant Just Desvern i Pellejà. En total haurien aconseguit més de 120.000 euros en metàl·lic i diversos objectes de valor com joies o tecnologia.

Una operació criminal amb 12 individus

Els Mossos tracten de reconstruir l'assalt violent que va provocar la mort de Jordi Comas i en el que hi haurien participat 12 persones de dues bandes criminals diferents. Aquesta connexió entre 'marroquins' i 'albanokosovars' ha estat complicada i ha portat 3 anys i mig d'investigacions.

Segons explica el rotatiu gironí dins la casa dels Comas hi havia poques empremptes però un cotxe robat i abandonat a Sant Cugat amb burilles i joies dels Comes i una trucada d'un dels implicats a un altra, més el testimoni de la dona de Jordi Comas ha anat desxifrant la trama. A més els investigadors tenen una mostra d'ADN que Comas va arrancar a un lladre en el primer assalt que va patir la família pocs dies abans del fatídic desenllaç. Un assalt que la policia considera que va ser obra del mateix grup.

Més de 70 detencions

Segons el rotatiu gironí dos dels detinguts haurien confessat i començat a col·laborar amb la policia. Un dels arrestats, el darrer a Alemanya, acomula més de 70 detencions entre diferents cossos policials de l'Estat Espanyol.

Notícies relacionades

Detinguts dos  nous sospitosos de l'assassinat de Jordi Comas (26-05-2016)

Escorcolls a Platja d'Aro i Palafrugell relacionats amb l'assassinat de Jordi Comas (25-05-2016)

Detingut un home per l'assassinat de Jordi Comas (24-05-2016)

Els Mossos reforçaran la seguretat de la Costa Brava Centre després de la mort de Comas (19-11-2012)

La Costa Brava acomiada Jordi Comas en un funeral multitudinari

Homenatge massiu a Jordi Comas

Mor Jordi Comas en un assalt a casa seva