Míster Tenerife és el nou Mister International Spain

Daniel Rodríguez, representant de Tenerife, és el nou Míster Internacional Espanya 2016.
 
This text will be replaced
 
Aquest dissabte a la nit el Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro ha acollit la gran gala final del certamen Míster Espanya en la que hi han participat 48 nois d'arreu del país.
 
En aquesta gala final els aspirants a guanyar el títol al 'més guapo d'Espanya' van haver de desfilar davant d'un jurat format per diferents personalitats d'arreu del país i treure les seves millors armes, tant físiques com psicològiques per enamorar-los i poder-se coronar. 
 
Durant la nit van haver d'anar passat diverses proves fins que els cinc millors van arribar a la gran final. El quart finalista ha estat el representant de Barcelona, el tercer de Múrcia, el segon de Las Palmas i el primer finalista de València. El guanyador, de Tenerife, serà durant tot aquest any 2016 i fins la pròxima edició del certamen el Mister International Spain.
 
Durant tota la setmana el municipi de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró ha estat l'amfitrió del certamen de bellesa masculina més important d'Espanya. Des de dilluns i fins aquest dissabte els 48 aspirants a Míster Espanya, representants de diferents parts del país, han visitat els encants del municipi platjarenc, com el nucli de Castell d'Aro, la platja de Platja d'Aro, el Port d'Aro o, fins i tot, han jugat una partida de dòmino amb els avis de la Gent Gran.
 
Al final de la gala, que es va poder seguir en directe per Televisió Costa Brava, els presentadors van destapar la pròxima destinació del certamen, l'any que ve el Mister International Spain se celebrarà a Matalascañas, Huelva.