Els aspirants a Mister España Internacional es fotografien i desfilen vestits de golfistes

Vestits com golfistes professionals, els aspirants a convertir-se en Mister España Internacional han vistat el Golf d'Aro Masnou de Platja d'Aro. Aquest dimecres, els 48 concursants van poder practicar el seu swing en una jornada dedicada al golf que va començar amb una passejada en boggy per les instal·lacions del club.
This text will be replaced
Un cop a lloc, els estilistes es van ocupar del maquillatge i els cabells dels nois per deixar-los immaculats per una sessió oficial de fotografies per una coneguda marca de golf enmig del magnífic paratge del club platjarenc. 
 
Aprofitant la classe i la distinció que desprèn un camp de golf, la jornada va finalitzar amb una prova d'allò més important pels participants. Va ser una desfilada de moda on es va posar prova l'elegància dels participants i que va permetre al noi guanyador convertir-se en mister elegància i passar a ser semifinalista del certamen de Mister España Intercional. Emoció, nervis i il·lusió en una setmana d'allò més intensa pels candidats al guapo d'Espanya que estan descobrint tots els indrets de Castell-Platja d'Aro. 
 
Abans de la gala final d'aquest dissabte a la nit, els aspirants tenen encara diverses cites per endavant com són la prova de Top Model per l'avinguda de Platja d'Aro, diverses nits de discoteca o un passeig pel centre del municipi amb samarretes de Platja d'Aro per promocionar la població.