Els candidats a Mister Espanya 2016 demostren a Platja d'Aro la seva bona forma física

Els 48 aspirants a convertir-se en Mister Espanya 2016 han començat a fer un seguit de proves amb les que aconsegueixen mèrits per esdevenir dissabte a la gran gala de Mister International Spain el guapo oficial d'Espanya.
Aquest dimarts se'ls ha pogut veure a la zona de Riuret de la platja gran de Platja d'Aro competint en salt de llargada, llançament de pes, resistència fent abdominals i finalment amb una cursa per Puig Pinell.
 
This text will be replaced
 
Els joves models han hagut de suar per aconseguir la màxima puntuació. Aquestes activitats que porten a terme durant tota la setmana en què estan allotjats a Platja d'Aro els permet conèixer també turísticament aquesta vila empordanesa. Ells fan turisme i el certàmen porta el nom de Platja d'Aro arreu de l'estat per tal de captivar futurs turistes.
 
Els aspirants van ser presentats dilluns de manera oficial al camí de ronda de S'Agaró avui més lleugers de roba han demostrat les seves destreses en l'activitat física. La setmana segueix amb desfilades, sessions de fotografies, passejades pels diferents nuclis del poble i excursions al mar.
 
Qui vulgui aconseguir una entrada per assistir a la gala de Mister International Spain que tindrà lloc dissabte al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro pot anar a buscar una entrada a l'oficina de Turisme. L'aforamebt és limitat.