Segons la SER els Mossos han detingut un home per l'assassinat de Jordi Comas

Els Mossos d'Esquadra detenen un home per l'assassinat de Jordi Comas. Segons ha avançat la Cadena Ser aquesta tarda una operació policial a Barcelona s'ha saldat amb diversos detinguts i un d'ells estaria relacionat amb la mort de l'empresari ara fa tres anys i mig.

This text will be replaced

Segons informa la ràdio del grup PRISA les detencions s'haurien produit al al Carrer Vigatans, al barri Gòtic de Barcelona.

Jordi Comas va morir asfixiat a casa seva el 18 de novembre del 2012 quan tres persones van assaltar casa seva  i el van lligar i emmordassar perquè no cridés. Va ser la seva dona, que també va ser agredida, qui  un cop els lladres van marxar va trobar l'aleshores president de la FOEG mort.

Aquesta no era la primera vegada que els lladres intentaven entrar a casa dels Comes que havien encarregat reforçar la seguretat. Malauradament, però, el nou sistema encara no estava instal·lat en el moment del crim.

L'assassinat de Jordi Comas es va produir en plena onada d'assalts violents a cases de la Costa Brava i va provocar una onada de pànic que va fer intervenir l'aleshores conseller d'Interior Ramon Espadaler, i a reforçar la seguretat a la zona. Els Mossos van reforçar els efectius d'investigació per intentar aclarir aquest crim i també va augmentar els agents destinats a seguretat ciutadana. Els resultats van ser la detenció de més de 30 persones relacionades amb aquests robatoris.