Els 48 aspirants a Mister Espanya ja són a Platja d'Aro

 Han arribat ja a Castell-Platja d'Aro els 48 nois que concursen al certàmen Mister Internacional Spain. Dissabte en una gran gala que tindtrà lloc a Platja d'Aro es decidirà d'entre tots ells qui es mereix prendre el relleu a Alejandro Nieto,
 l'actual Mister Espanya, que ha volgut acompanyar als nois en el dia de la seva presentació oficial. 
 
This text will be replaced
 
Han escollit un marc inigualable, el camí de ronda de S'Agaró, declarat Bé Cultural d'Interès Nacional, per fer la presentació oficial dels nois. Se'ls ha preparat una agenda carregada d'activitats promocionals que han de servir per promocionar també el turisme a Castell-Platja d'Aro, precisament aquest és el motiu pel que l'Ajuntament ha apostat per acollir aquest certamen de bellesa masculina.
 
L'empresariat del poble col·labora amb l'esdeveniment així com l'hotel Fergus, patrocinador del certàmen. Entre les diferents proves a les que hauran de participar hi ha desfilades de moda, proves físiques a la platja i vistes culturals.
 
Organitzadors i ajuntament estan convençuts de l'èxit d'aquest esdeveniment i confien recollir-ne els fruits ben aviat, després que programes televisius i premsa especialitzada se'n faci ressò.