L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro dóna la benvinguda als nadons nascuts el 2015

Els nens són el futur i així és com ho veuen des de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro que, aprofitant el Dia Internacional de les Famílies, ha celebrat un acte de benvinguda a tots els nadons nascuts al llarg de l'any 2015.

This text will be replaced


D'aquesta manera s'ha volgut escenificar l'acollida cap als nouvinguts i també les seves famílies mitjançant l'entrega d'una bossa de regal amb obsequis aportats tant per l'Ajuntament com per diversos comerços del municipi que anaven, per exemple, des de pitets fins a pots de llet o biberons.

Amb aquest acte institucional, més enllà de regalar un detall als pares més recents de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, el que l'ajuntament ha pretès ha estat simbolitzar la cuida que ha de tenir l'Ajuntament de tots els seus veïns, un tracte que comença des del mateix moment en què aquests venen al món i que es duu a terme a través dels serveis d'Infància i Joventut fins que els ciutadans entren a l'edat adulta.

Durant l'any 2015 al municipi de Castell-Platja d'Aro hi van néixer 79 nens i nenes, una xifra inferior a la mitjana dels últims anys i que confirma la tendència generalitzada a la baixa de les dades de natalitat.
La benvinguda als nadons nascuts el 2015 ha estat un acte programat dins de l'agenda d'activitats de la Quinzena Gastronòmica Infantil "Xics Gastronòmic" i s'ha vist completada amb un espectacle infantil.