El President Carles Puigdemont parla sobre el turisme a la primera Tribuna Jordi Comas Matamala

"Catalunya és una potència turística mundial", aquestes han estat les paraules del President de la Generalitat Carles Puigdemont en la seva intervenció a la primera tribuna que ha organitzat la Fundació Jordi Comas Matamala.
 
This text will be replaced
 
El President ha destacat la qualitat turística del nostre país i l'empenta i les ganes de treballar i créixer que té Catalunya, a més, ha assegurat que aquestes ganes d'anar més enllà són les que fan que Catalunya sigui un dels països més influents del món i seran clau per la construcció d'un nou país.
 
Enguany la Fundació Jordi Comas Matamala ha organitzat tres tribunes col·loqui molt especials, han començat amb el President de la Generalitat però seguiran al setembre amb la intervenció del xef del Celler de Can Roca, Joan Roca, que parlarà sobre els intangibles del Celler i s'acabarà a l'octubre amb el socio-ecòleg Ramon Folch. Totes tres tribunes estan relacionades amb el món del turisme i volen ser una plataforma per oferir elements d'opinió i de reflexió sobre el fet turístic.
 
L'Hotel S'Agaró ha estat el punt de trobada d'aquest col·loqui que ha reunit alcaldes d'arreu de la Costa Brava i persones influents en el món del turisme i l'hosteleria de Catalunya.