Queda inaugurat el 'Xics Gastronòmic' de Castell - Platja d'Aro i s'Agaró

La 1a edició del Xics Gastronòmic, la quinzena gastronòmica Infantil de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, ha quedat inaugurada amb un acte presentat pel 1r tinent d'alcalde del municipi, Maurici Jiménez, i pel pediatre Carles Casabona, que ha tingut com a esdeveniment estrella la xerrada "Alimentació infantil i familiar interrelacionades" a càrrec del reconegut dietista i nutricionista Julio Basulto.

This text will be replaced


L'acte ha servit per orientar als pares i mares amb algunes pistes sobre com fer que els seus fills tinguin ganes de seure a taula i no es prenguin l'hora de menjar com un suplici. Els pares, però, no han estat l'únic públic que s'ha acostat aquest dissabte al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro, i és que els autèntics protagonistes d'aquestes jornades que s'extenen fins el 4 de juny són els nens.  

El programa  d'activitats del Xics Gastronòmic està construït al voltant de la formació cap als hàbits alimentaris i saludables en família i en aquest procés no es pot oblidar el nen. És per això que durant dues setmanes es faran campanyes de conscienciació a les escoles, així com s'impartiran xerrades i tallers pràctics per infants sobre cuina i salut. A més, una trentena de restaurants locals oferiran menús infantils a un preu de 10 euros seguint els principis d'aquesta campanya gastronòmica.

Coincidint amb la inauguració del Xics Gastronòmic, aquest dissabte a la tarda a la plaça del Mil·lenari s'ha celebrat la Diada del Joc i la família, on els més petits han pogut gaudir d'inflables, jocs i tallers.