Castell-Platja d'Aro prorroga el contracte del servei d'escombraries i neteja amb un increment de 164 mil euros

L'Ajuntament de Platja d'Aro ja té la nova sala de plens. Després de mesos en obres, més dels que s'esperava, el govern ha pogut culminar la fase de reforma de l'Ajuntament amb la nova oficina de turisme, el nou espai per l'àrea d'acció territorial i medi ambient, l'oficina d'atenció ciutadana i finalment aquesta sala de plens.
Els representants polítics han estrenat aquest dimecres la sala presidida per una obra de gran format de l'artista Àlvar Suñol amb el ple ordinari del mes de maig.
 
This text will be replaced
 
En aquesta sessió es va donar llum verda a una pròrroga del contracte d'escombraries i neteja que l'ajuntament manté amb l'empresa GBI Serveis des del 2008. S'amplia el contracte amb 164 mil euros anuals que han de servir perquè l'empresa intensifiqui la neteja a uns punts negres que s'han detectat des de fa temps. La millora en la recollida selectiva és un altre dels punts que contempla la pròrroga. Des de l'oposició critiquen que s'hagi ampliat el contacte a l'empresa en comptes d'obrir un nou concurs.
 
El regidor de Medi Ambient va recordar que acaba un període d'amortitzacions de crèdit i que el diferencial entre el que es venia pagant fins ara en aquest àmbit i l'ampliació del cost del servei de neteja i recollida d'escombraries serà positiu per l'ajuntament,ç. Tot plegat es pot traduir l'any vinent en una rebaixa de la taxa d'escombraries que paguen els ciutadans d'entre un 7 i un 10%.
 
Al mateix ple es va aprovar una modificació de l'ordenança de civisme on es concreta que els establiments hotelers i de restauració podran tenir música fins a les 12 de la nit, una qüestió que fins ara no estava ordenada dins la normativa. 
 
El govern aposta per mantenir la mitjanit com el límit horari que hi ha a Platja d'Aro per tenir música a les terrasses, jardins i patis dels establiments de restauració i hotelers.