Més de 3.000 corredors a l'Eternal Running de Platja d'Aro

Banyar-se en una cuba plena d'aigua freda, escalar una pila de palla i córrer pel fang van ser algunes de les proves físiques que van haver de superar els més de 3.000 corredors que van participar a la prova esportiva Eternal Running que es va celebrar diumenge a Platja d'Aro.

This text will be replaced

L'Eternal Running és una prova mundial d'obstacles que, encara que les marques dels corredors puntuen en un rànquing mundial, el principal objectiu de la cursa és fer esport de la manera més divertida possible.
 
Platja d'Aro ha estat la primera parada que ha fet l'Eternal Running a les Comarques de Girona tot i que aquest circuit mundial ja s'havia celebrat diverses vegades a Barcelona.
 
Durant els 10km de la cursa els participants es van trobar 80 obstacles diferents que van haver d'anar superant per arribar a la meta i poder dir que són invencibles, el lema de la cursa.
 
La febre del 'running' ha fet néixer aquest tipus de curses que, a banda de córrer, tenen aquest costat tan divertit i alhora ple de reptes, quelcom que avui en dia busquen els esportistes.
 
El descampat de darrere el Parc dels Estanys de Platja d'Aro va ser el punt on es van acumular la majoria dels obstacles de la cursa però durant els 10km els corredors també van haver de passar per la platja i pel centre del poble.