Oda a la primavera al 62è concurs de flors de Sant Isidre Llaurador de Castell d'Aro

El Castell de Benedormiens de Castell d'Aro va vestir-se amb les seves millors gales per honorar Sant Isidre Llaurador, patró de la pagesia. Ho va fer de dissabte a dilluns acollint totes les propostes florals de la 62a exposició de Fruits del camp, flors i plantes ornamentals.
This text will be replaced
Desenes de participants van inscriure's en aquest certamen que és un clàssic a Castell d'Aro quan arriba la primavera i que omple el castell de color. 
 
Si bé durant aquest mes de maig s'organtizen multitud d'exposicions i concursos florals arreu de les comarques gironines, el tret que fa única la de Castell d'Aro és la importància que es dóna tant a les composicions com als conjunts ornamentals. 
 
Dins del concurs hi ha desenes de subcategories que juntes apleguen milers d'euros en premis. Així per exemple, hi trobem els rams, les paneres, els trebals artístics amb fruits, els testos o les millors flors individivuals. 
 
Per participar al concurs no hi ha cap requisit concret, però sí que suma punts presentar propostes amb elements naturals recollits al voltant del nucli. 
 
L'entrega de premis de la 62a exposició de Sant Isidre Llaurador es va fer aquest dissabte. Després de la recollida de guardons, tots els assistents van poder guadir d'un berenar popular.