Visitants i ambient estiuenc durant el pont a la Costa Brava

Platja, visitants i consum en el pont de la Segona Pasqua a la Costa Brava. El bon temps no va fallar al cap de setmana llarg i els hotels van marcar registres propers al 90% al territori. 
This text will be replaced
El fluxe de gent va ser una constant als muncipis turístics del Baix Empordà durant tot el pont amb especial incidència el dissabte i diumenge, dies en què les pernoctacions van marcar els pics més alts.
 
Coincidint amb els dies festius, la majoria dels visitants van ser catalans de l'àrea metropolitana de Barcelona així com francesos. El gremi d'hoteleria de la Costa Brava centre atribueix aquest bon balanç a les ganes acumulades de vacances després que la Setmana Santa arribés aviat i el dia 1 de maig no fos festiu per caure en diumenge. 
 
La bona presència de visitants va repercutir no només en el sector hoteler, que preveu tancar el mes de maig amb xifres positives, sinó també en els comerciants i restauradors, especialment en el cas d'establiments amb terrassa que arran del temps assolellat van fer un ple durant bona part de la jornada. 
 
Les ulleres de sol i la màniga curta han estat la indumentària més habitual en aquest pont del 16 de maig on per primera vegada en aquest 2016 es pot parlar de platges plenes amb gent gaudint del sol o fins i tot navegant. 
 
I és que ara sí, les ganes d'estiu es fan notar en una tendència que sembla que s'allargaria també durant aquest cap de setmana, on la previsió meteorològica indica que les temperatures seran pràcticament estivals. Per tant, hotelers i restauradors miren amb optimisme la segona quinzena de maig i l'inici de juny.