Platja d'Aro presenta els Esterefònics, 12 esdeveniments musicals amb una setantena de concerts

Un petit tastet del que seran els esdeveniments musicals d'aquest estiu a Platja d'Aro. Per segon any s'agruparan tots sota la marca Estereofònics. Aquest dimecres al matí s'ha presentat tota la programació a l'Hotel Costa Brava de Platja amb la participació dels Cremats.

This text will be replaced

Es tracta de 12 esdeveniments musicals amb una setantena de concerts del 15 de maig al 17 de setembre. Agrupa diferents estils musicals des del jazz a la música de cambra, passant pel sufrock, la música infantil o els grups de versions de festa major. Agrupa festivlas com el Xalaro, les Nits de Jazz, la cantada d'havaneres, el Desemboca, el Festi Surf o les Festes Majors de Platja d'Aro i Castell d'Aro.

David Marks dels Beach Boys

Entre els noms destacats d'aquest Esterefònics 2016  hi ha el de David Marks, component original dels mítics The Beach Boys que actuarà en el marc del FestiSurf el 17 de setembre.

La Festa Major de Castell d'Aro repetirà l'exitosa fòrmula de grups de versions amb Di-Versiones i Hotel Cochambre i la de Platja d'Aro també tindrà versione, en aquest cas de punk, rock i ska, de la mà de grups com Los 80 Principales i Golden Beat, entre d'altres. El cantautor islandès Halldor Mar, que versiona temes de la Nova Cançó en anglès actuarà e dissabte 13 d'agost i les havaneres es descentralitzen amb cantades a S'Agaró i Castell d'Aro, a més de la tradicional cantada platjarenca.

Els bars i restaurants seran també escenari de concerts com el de Please Wait a Skull.

Arrencada dissabte amb concerts pel nucli urbà

Com a novetat d'enguany hi haurà un tret de sortida dels Estereofònics el 14 de maig per diferents carrers del nucli urbà de Platja d'Aro a partir de les sis de la tarda.

Des de l'Ajuntament s'ha destacat l'aposta municipal per la música, la seva varietat i sobretot la gratuïtat de la majoria de propostes. Una gratuïtat, ha expressat la regidora Immna Gelabert, que no va en detriment de la qualitat.