500 esportistes de les 12 universitats catalanes fan parada a Platja d'Aro

Platja d'Aro acull el primer Beach Sport Experience, un esdeveniment que s'allarga des de divendres i fins diumenge amb diverses propostes. 
 
This text will be replaced
 
La més destacada han estat les finals del Campionat Unviersitari d'Esports, 2016, on hi ha participat 500 esportistes de les 12 universitats catalanes. En total, s'han disputat a la platja gran de Platja d'Aro vuit disciplines esportives diferents diferents: ultimate frisbee platja, korfball platja, beach rugbi,  beach soccer, handbol platja, footvolei, beach tennis i beach volei. Paral·lelament, el Beach Sport Experience compta amb exhibicions i pràctiques gratuïtes d'aquests esports a més de lloguer de paddle surf, pràctiques d’esports adaptats, i un village amb estands informatius, massatges terapèutics i exposicions. Les instal·lacions esportives del municipi es mantindran obertes tot el cap de setmana perquè tothom qui ho desitgi pugui gaudir-ne gratuïtament. L'objectiu del Beach Sport Experience és crear un esdeveniment transversal on els diferents esportistes puguin trobar-se i relacionar-se i fomentar alhora l'exercici i els hàbits saludables. 
 
Des de l'organtizació del Beach Sport Experience han destacat la idoneïtat de la platja baixempordanesa per la seva llargària, amplada i bon manteniment. Des de l'ajuntament de Platja d'Aro valoren positivament l'aterratge d'aquesta nova proposta al municipi
 
La música també serà present al Beach Sport Experience amb un concert de Teràpia de Shock aquest dissabte a les 8 a la platja de Cavall Bernat.