220 joves de 28 països participen al 39è Torneig Internacional de tennis taula a Platja d'Aro

220 joves de 28 països diferents estan des de dimecres i fins diumenge a Castell-Platja d'Aro amb les seves famílies participant al 39è Open Internacional d'Espanya de Tennis Taula en les categories de cadet i júnior.

This text will be replaced

El Palau d'Esports i Congressos fa 20 anys que ens mostra aquesta imatge, centenars de palistes amb el suport de tècnics, àrbitres i públic donant forma a un campionat que puntÚa pel rànquing mundial de tennis taula per joves. De fet, el de Castell-Platja d'Aro és el torneig de joves més important del país en tennis taula. Competint en aquestes taules de joc hi ha els futurs jugadors professionals de tennis taula, els millors del món.

La prova, a més de ser una de les més prestigioses del circuit internacional posa de manifest l'alt nivell dels esportistes que competeixen de manera indibidual i per dobles. L'Open demostra l'afició que hi ha a Catalunya en aquest esport i també a nivell espanyol, en total són 43 jugadors d'autonomies diverses escollits per la selecció espanyola.

Des de la Federació Catalana segueixen lluitant contra esports més populars com el futbol o el bàsquet per recaptar joves que s'aficionin al tennis taula.

A nivell local el torneig es rep com un oportunitat per fomentar aquest esport però també com una cita més per desestacionalitzar el turisme. Centenars de persones s'allotgen aquests dies a Castell-Platja d'Aro gaudint també de tots els atractius de la Costa Brava.