Acaba la temporada escolar de bàdminton

Quarta i darrera jornada de la temporada escolar de promoció del bàdminton. Dotze nens i nenes van participar en el campionat comarcal de bàdminton que serveix per tancar aquest curs.
This text will be replaced
Al llarg de l'any el Consell Comarcal del Baix Empordà i l'Àrea d'Esports de Castell-Platja d'Aro han organitzat diferents jornades dedicades formar els joves esportistes en el bàdminton. Una vegada assolits aquests coneixements bàsics es va voler dedicar la última de les trobades a fer una competició de petit format on els alumnes poguessin posar en pràctica l'après durant els darrers mesos i,a més, iniciar-se en la competició esportiva.
 
La majoria dels nens i nenes que han participat en aquesta temporada de promoció del bàdminton són de Castell-Platja d'Aro. El municipi té club de bàdminton i això propicia l'interès dels més petits en aquesta disciplina esportiva. Des del Consell i el mateix Ajuntament intentaran que de cara l'any vivent es pugui ampliar el nombre de participants, amb nens i nenes d'altres poblacions de la comarca.
 
El bàdminton és una deles diferents disciplines esportives que en forma de promoció oferta el Consell Comarcal del Baix Empordà amb els escolars.