La directora de cinema Pilar Monsell gaudeix del premi Panorama a Platja d'Aro

La directora cordovesa de cinema independent Pilar Monsell està aquesta setmana gaudint d'una estada a la Costa Brava gràcies al premi Panorama del Festival de Cinema Independent de Barcelona, Alternativa.
This text will be replaced
 
Aquesta és la primera vegada que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro participen al Festival amb el guardó de nova creació Panorama que ha premiat la forta capacitat creativa de la directora i la mirada personal que ha posat en aquest últim projecte cinematogràfic. El premi ha estat una estada d’una setmana a la localitat empordanesa de Castell-Platja d’Aro perquè la guanyadori conegui l’entorn i gaudeixi d’un temps per a la reflexió creativa. Monsell està aquests dies encantada i no es cansa de les vistes al mar que li produeixen pau i calma per ordenar tots els projectes que té en marxa.
 
Amb aquets premi el Patronat de Turisme Costa Brava Girona vol potenciar potenciar els espais i les localitats gironines com a plató de cinema per l’impacte econòmic i promocional que les produccions cinematogràfiques i televisives generen a la demarcació.
 
L'Alternativa 2015 va premiar el film 'África 815' que aquest dissabte la mateixa directora presentarà i projectarà a l'espai Les Quadres de Calonge.
 
Des del 2014 la directora no para de moure aquest film que ha rebut moltíssims guardons. Arriba a Platja d'Aro des de Milan i marxarà cap a Los Ángeles.