15a edició dels Premis de Batxillerat de Santa Cristina i Castell-Platja d'Aro

En Dani Navarro com a millor treball de recerca i l'Emily Jaramillo amb el millor expedient han estat els dos guardonats en els premis de Batxillerat 2014-2015.
Uns guardons que els municipis de Castell-Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro entreguen anualment per reconèixer els mèrits dels estudiants que van finalitzar segon de batxillerat amb èxit el curs anterior. El millor treball de recerca rep 210 euros, el millor expedient 600 i tots els alumnes graduats, en aquest 14 de Castell-Platja d'Aro i 12 de Santa Critsina, 300 euros per la matrícula per la universitat, unes ajudes úniques a la zona. 
 
This text will be replaced
 
A banda dels quinzens premis de batxillerat, aquest divendres i aprofitant la vigilia de Sant Jordi, s'han reconegut també els alumnes de l'institut que han destacat en diferents camps com l'esport, la plàstica o l'escriptura en diferents idiomes. 
A l'entrega de guardons s'hi han sumat ajuntament, AMPES i claustre de professors. 
 
L'entrega de premis d'aquest divendres ha estat el preludi d'un Sant Jordi que omplirà aquest dissabte d'activitat el municipi de Castell-Platja d'Aro amb venda de roses i llibres, tallers familiars, contacontes i una trobada de puntaires entre altres propostes.