Entrega dels premis 'Jordi Comas' i 'Cartes d'Armor...o no!' a Castell-Platja d'Aro

 
Els dies previs a la celebració de Sant Jordi molts municipis del Baix Empordà celebren activitats culturals i literàries per commemorar el dia del llibre. Aquest és el cas de Castell-Platja d'Aro que, com ja fa uns quants anys, dedica la revetlla de Sant Jordi a l'entrega de premis dels concursos literaris.
 
This text will be replaced
 
Aquest divendres al vespre el Castell de Benedormiens de Castell d'Aro ha acollit la presentació de dos treballs de recerca locals que han estat els guanyadors del Concurs Jordi Comas. Els guardonats han pogut tenir a les seves mans els seus treballs d'història local convertits en llibres, uns llibres que s'han posat a la venda a un preu simbòlic per a tota la població.
 
Els Premis Jordi Comas tenen l'objectiu de promoure la recerca local del municipi i poder després difondre aquests treballs perquè tota la població en pugui fer ús.
 
A banda d'aquests premis, dedicats al gran empresari local desaparegut Jordi Comas, el Castell de Benedormiens va acollir també aquest divendres a la tarda l'enterga de premis del concurs 'Cartes d'Amor...o no!', una activitat que consisteix en escriure un text d'amor o desamor i que cada any té més participants.
 
Per Sant Jordi Castell-Platja d'Aro fa anys que aposta per promoure l'escriptura i la lectura al municipi per això segueix treballant perquè concursos d'aquest tipus tinguin cada vegada més participants.