Es presenta el futur equipament sociocultural de Castell d'Aro als veïns

Castell d'Aro té enllestit el disseny del futur equipament sociocultural del poble. La definició del projecte ha estat fruit d'un procés de participació ciutadana els resultats del qual es van presentar aquest dilluns davant d'entitats i veïns. 
This text will be replaced
Gràcies al feedback recollit durant aquest procés iniciat l'any 2014, l'equipament ha anat evolucionant fins a ajustar-se a les necessitats del poble. D'un plantejament inicial d'un centre cívic de 450 metres quadrats i un espai d'entitats de 250 s'ha passat a un únic espai polivament de més de 1.200 metres quadrats que encaixarà un centre cívic, un hotel d'entitats i un punt de lectura. 
 
L'equipament estarà situat a l'antiga Escola Vall d'Aro. Inicialment s'havia de remodelar l'edifici però finalment s'ha decidit construir-ne un de nou. A la planta baixa hi haurà un vestíbul amb diversos serveis, un espai per la gent gran, la sala d'actes, una aula especialitzada i el punt de lectura, mentre que la primera planta comptarà amb quatre aules polivalents, punts de treball per les entitats, despatxos pels tècnics municipals, sala de reunions i armaris d'arxiu. 
 
Des de l'ajuntament fan una valoració més que positiva del procés ja que s'han pogut aplicar totes les peticions realitzades, assegurant que l'edifici sigui útil pels seus usuaris.  
 
Aquest gran projecte s'ha desenvolupat en base a tres eixos. 
 
Durant els propers 3 o 4 mesos el projecte entrarà en fase de redacció. Si tot va sobre el previst, l'ajuntament calcula que les obres començarien a principis del 2017.