Del 22 al 28 de maig Platja d'Aro acollirà el certamen Mister International Spain

El 28 de maig es coneixerà qui és d'entre 55 candidats el guapo oficial d'Espanya 2016. El certamen Mister International Spain aterra a Platja d'Aro on durnt tota una setmana els 55 nois hauran de superar una sèrie de proves per arribar amb la màxima puntuació el dissabte a la nit quan es farà la gala final.
L'Ajuntament de Platja d'Aro creu amb aquest esdeveniment per potenciar la marca Platja d'Aro a la resta d'Espanya i apropar-se així al turisme nacional. Des del govern encoratgen a tot l'empresariat del poble a participar de l'esdeveniment i poder-se'n lucrar d'immediat amb l'ocupació que generarà l'activitat i a mitjà termini com per promocionar-se cap a un públic nou.
 
This text will be replaced
 
Els organitzadors de Míster International Spain estan convençuts de l'èxit del certamen i tenen l'experiència d'edicions anteriors per confirmar que és una activitat de promoció excel·lent per aparèixer a mitjans de comunicació regionals, per tenir uns minuts diaris durant aquells setmana dins de programes de televisió nacionals que tracten la premsa rosa i per aparèixer en reportatges de revistes del cor. Per tot això Ajuntament i organitzadors consideren que cal donar la millor imatge.
 
Els 55 candidats a Mister Espanya hauran de superar una sèrie de proves físiques que es realitzaran a les platges del municipi, s'hauran de fotografiar a 3 punts del poble i penjar les fotografies a les xarxes socials per tenir el màxim nombre de 'likes', participaran en passarel·les amb banyador, també amb els vestits tradicionals de la seva regió i molt més. És feina ara del sector empresarial del municipi, l'ajuntament i els organitzadors omplir d'activitats i esdeveniments la setmana del 22 al 28 de maig per tal de promocionar el municipi arreu de l'estat espanyol.
 
Aquest dilluns els empresaris han conegut el certamen i les propostes fermes i s'ha posat sobre la taula alguna activitat paral·lela com podria ser que 50 núvies de la zona es tornessin a posar el seu vestit de casament per desfilar amb els candidats. Organitzar cites amb ells és una altra de les idees que de moment sobrevolen. 
 
Per una compra mínima als establiments del municipi es regalaran entrades per assistir a la gala, en la que hi haurà de jurat personatges com Francisco Nicolás, els periodistes Ares Teixidor i Carlos Pérez Gimeno o actual mister internacional Puerto Rico. Hi seran també els mister Espanya dels últims 5 anys, i l'ex Miss Espanya Andrea Huisgen i el coach d'imatge Jesús Reyes dinamitzant la gala.