S'Agaró recupera la Festa Major

S'Agaró torna a tenir Festa Major després de més de 50 anys. L’Associació de comerciants i empresaris S’Agaró-Sant Pol amb el suport de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha volgut recuperar la festa d'aquest nucli per reivindicar que s'organitzin més coses a S'Agaró.

INTERVÉ: Carme Serrat, vicepresidenta associació comerciants / Sara Renalt, cantant Orquestra
 
De moment la Festa Major s'ha concentrat en un diumenge amb un programa de quatre activitats per tots els públics  a la Plaça Sant Pol: una carpa amb activitats familiars d’educació mediambiental a càrrec de Dipsalut i Xatrac, una gimcana marinera, un taller de maquillatge i concert i ball amb l’Orquestra Montercarlo.
 
 
Al mati la mainada i les seves famílies van gaudir de les activitats més familiars i molta gent que gaudia de la platja o d'un passeig per S'Agaró va apuntar-se a les activitats. A la tarda molts s'hi van apropar expressament per gaudir del concert i ball de l'orquestra Montecarlo.
 
Des de l’Orquestra La Montecarlo estaven molt contents de participar a la recuperació d'una Festa major que comença sent petita però que vol arrelar de nou entre els estiuejants i veïns de S'Agaró. Aquesta orquestra va obtenir l’any 2015 el Premi ARC al Millor Grup de Festa Major.