Dissabte engega el clàssic Festival de Música de s'Agaró

Torna la música clàssica més exquisida als concerts de cambra del Festival de Música de s'Agaró amb un cartell eclèctic de 10 cites a la recollida i emblemàtica esglèsia del nucli.
This text will be replaced
El teló s'aixecarà aquest dissabte amb l'Escapada Romàntica per violí i piano d'Agnès Pyka i Laurent Wagschal, que interpretaran les sonates de Brahms. 
 
Aquest mateix juliol els seguiran vetllades d'alçada com una nit dedicada al modernisme rus i un recital de piano a quatre mans dels germans Pollice.
 
L'agost s'encetarà amb l'ambiciosa proposta de la jove però experta flauta de la prometedora Jessica Dalsant amb el sol·licitat pianista internacional Edoardo Bruni, l'orquestra Händel Festival amb Música Aquàtica i pels Reials Focs d'Artifici, el Trio Prevert de clarinet, flauta i piano i un recital a una sola veu del pianista francès Pierre Laurent a través de l'Ombra de la Llum. 
 
Pel setembre, dues propostes més: Polònia i el Piano amb la reputada i guardonada Anne Miernik i un viatge del Barroc al Romanticisme amb trio de flauta, violoncel i piano.
 
Tancarà el festival el Trio Faula de Milà amb obres de Mozart, Dvorak i Suck el dia 14 d'octubre, consolidant així l'aposta dels darrers anys de l'Associació Pau Casals per estirar la temporada de concerts. 
 
A més de gaudir de la música, el públic del festival té la possibilitat d'anar-se'n a sopar al s'Agaró Hotel tot compartint la nit amb els músics.