Summer Lovin', l'exposició de l'estiu a Platja d'Aro

L'energia que es concentra en llocs com Platja d'Aro a l'estiu és el gran eix de l'exposició d'art contemporani Summer Lovin' que des d'aquest cap de setmana es pot veure a la Masia Bas en la que obres d'una quarantena d'artistes internacionals parlen de la diversió de l'estiu, però també fan reflexionar sobre el seu costat més fosc.
 
Intervé: Lluís Pujol, Regidor de Cultura de Castell - Platja d'Aro
 
Creacions de diferents disciplines artístiques com la pintura, la fotografia o l'escultura aborden el plaer, la festa, els riures o la tranquil·litat propis de l'època estival però també les seves cares amagades, com la vanitat o la gola. Com diu el col·lectiu d'artistes Summer Lovin': ens encanta el sol, però pot ser perjudicial. 
 
Amb aquesta mostra l'espai de la Masia Bas es vol obrir al món de l'art com un centre que aposta per la joventut, la modernitat i el prestigi internacional, característiques que comparteixen els artistes seleccionats a Summer Lovin'. 
 
Summer Lovin' es podrà visitar cada setmana de dimarts a diumenge fins l'11 de setembre. Crítics de renom, com és el cas de Jaume Fàbrega, ja han afirmat que és la millor exposició que es pot veure a la Costa Brava aquest estiu.