A la Bisbal d'Empordà es mullen per l'Esclerosi Múltiple

Aquest salt a l'aigua ja és tota una tradició cada estiu a la piscina del Club Tennis La Bisbal Centre Esportiu. Des de fa més de deu anys el recinte bisbalenc se suma així a la coneguda campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple que lluita per visibilitzar la malaltia i recaptar fons per combatre-la. 
 
This text will be replaced
Intervé: Emili Bosch, Vicepresident del Club Tennis La Bisbal
 
Els socis i assistents al Club Tennis La Bisbal han pogut participar de diverses iniciatives aquest diumenge. La de La Bisbal d'Empordà és una de les 600 piscines catalanes que s'han sumat enguany al Mulla't amb venda de marxandatge solidari o accions com el salt a l'aigua o la suma de metres nedats. És també de les més actives a nivell comarcal de la darrera dècada: fa dos anys es van registrar xifes rècord en totes les accions empreses. Aquest 2017, per culpa del clima inestable, no s'hi ha pogut arribar en números però sí en ganes. 
 
La Fundació Esclerosi Múltiple ha decidit destinar els diners recaptats d'aquest Mulla't al programa FEM Feina amb l'objectiu que les persones amb EM puguin continuar treballant si poden i així ho desitgen.