Milers de persones assisteixen a la 35a Cantada d'Havaneres de Platja d'Aro

El calendari del primer tram d'estiu a la Costa Brava centre ve marcat per algunes de les cantades d'havaneres més multitudinàries que es poden trobar. Com marca la tradició una setmana després de la de Calella de Palafrugell és el torn de Platja d'Aro, que amb la seva Cantada d'Havaneres i Cançons de Taverna, de la que ja en van 35 edicions, va tornar a omplir de gom a gom la Platja Gran
 
This text will be replaced
 
Els assistents a Platja d'Aro aquest dissabte van poder veure tres formacions ben diferenciades del món del cant mariner en el ja habitual format platjarenc: tots els grups van pujar a tocar la meitat del repertori abans del descans i després de la mitja part van tornar a repetir. Enguany aquestes formacions van ser Els Cremats, amb la seva revisió moderna i innovadora del món de l'havanera, Les Anxovetes, amb la particular i fresca mirada femenina que aporten, i el grup Bergantí, representant del cant més tradicional. 
 
Lògicament, com mana la tradició en aquests esdeveniments, tots els músics de la nit es van trobar al final de la vetllada per, mocador blanc en mà, cantar els dos grans himnes entre els seguidors de l'havanera: "La Bella Lola" i "El meu Avi". A ells s'hi van sumar els milers d'assistents a Platja d'Aro des de la sorra de la platja i el Passeig.